SIIRI SISASK

Biograafia

Siiri Sisask alustas on muusikuteed 1985 aastal, võttes osa ETV poolt korraldatud lauljate konkursist „Kaks takti ette“. Ta on teinud koostööd paljude erinevate muusikaliste kollektiividega, on mänginud arvukaid rolle nii teartilavadel kui filmides. Siiri Sisask kirjutab suurema osa oma lauludest ise, olles nii sõnade kui muusika autoriks.
Kuigi Siiri Sisaskit tuntakse pigem etno-jazz-pop lauljannana, siis on temas alati ka tukselnud rokisoon, on ju koostööd tehtud bändidega nagu Ruja, Vitamiin, Ultima Thule, Metsatöll.
2011. aastal sõlmiti artistileping Universal Musicuga, üheskoos tuuakse juba 2012. aasta talvel publikuni Siiri Sisaski esimene rock-album "Hommikupuu".

 

Diskograafia

1996 album FIRST ACUSTIC GRAFFITY

1996 album MIS MAA SEE ON

2002 album JÄLG

2003 album LAULUD HINGEST

2003 album ÜRG JA JÕUD

2003 album WE`VE BEEN A WHILE

2005 album KUU LÕHN

2006 album TEINE JÄLG

2009 album 11

2010 album LINGUA MEA

2012 album HOMMIKUPUU

 


NB!

Koduleht (est)  /  Koduleht (eng)  /  Facebook