METSAKUTSU

Biograafia

Metsakutsu – Eesti räppartist, kes vaatamata sellele, et juba 2004. aastal räppis Toe Tagi juba klassikaks saanud albumil „Legendaarne“ (loos „Värsiarhitektuur“) ning aastal 2005 sõlmis samadega meestega plaadilepingu, ilmutas oma esikalbumi alles 2010 oktoobris.

Elukäik, tehnika ja majandus olid need põhjused, mis juba 5 aastat tagasi lindistatud materjali alles praegu duubelplaadi näol välja tuli.

Metsakutsu on oma maailmavaadetelt erinev oma kolleegidest, kuna tegemist on täis karsklasega, mis paneb paratamatult räpparitele "südamelähedaseid" teemasid nagu peod, naised, alkohol, vägivald, narkootikumid teistmoodi käsitlema. Lisaks mitmele singlile on Metsakutsu teinud MTV-s suurt rotatsiooni saanud video "Miks Mitte Täna" ning oktoobris ilmub ka uus video loole "Läheks".

 
Diskograafia

2005 singel „EI VAJA SINGLIT“

2006 singel „MIKS MITTE TÄNA“

2008 singel „SÕJAOLUKORD“

2010 singel „25 KROONI“

2010 singel „LÄHEKS“

2010 duubelalbum „TESTAMENT“  osta siit

 

Koduleht  / Myspace  /  Twitter Youtube