LIISI KOIKSON

Biograafia

Liisi Koikson on üks Eestis armastatumaid lauljatare, kes alustas oma karjääri juba teismelisena laste laulukonkursil. Liisil on ilmunud 3 albumit: debüütalbum “The Gemini Diaries”, mis pälvis 2003. aasta Eesti Muusikaauhindade jagamisel “Aasta naisartisti” ja “Aasta uue tulija” tiitli  ning 2005. aasta lõpus ilmunud plaat “Väike järv”, kus lauljatar esitas eesti muusikute poolt spetsiaalselt talle kirjutatud lugusid. Ka tol aastal võitis Liisi Eesti Muusikaauhindade konkursil "Aasta naisartisti" ning "Aasta jazz/blues artisti" tiitlid.

Novembris 2010 ilmub Liisil uus plaat "ETTEPOOLE", sedakorda päris oma bändiga. "Ettepoole on uudne ka stiililiselt - kui varem võis Liisit siduda rohkem jazzilikuma muusikaga, siis uue albumi muusikalist materjali sobib väga hästi kirjeldama sõnapaar 'akustiline pop'.


Koosseis

Liisi Koikson - laul

Marti Tärn -  basskitarr

Raun Juurikas -  klahvpillid

Marek Talts - kitarr

Erki Pärnoja - kitarr

Tiit Kevad -  trummid

 

Diskograafia

Soolo plaadid:

2010 album ETTEPOOLE

2005 album VÄIKE JÄRV

2006 album VÄIKE JÄRV KONTSERT PIRGU MÕISAS DVD + audio

2007 album VÄIKESTE ASJADE VÕLU

2010 album ETTEPOOLE  osta siit

Osalus plaatidel:

1998 album “Meeletu Maailm” -Valter Ojakääru juubeli plaat
2001 album “Hea Lugu”- Pop muusikal Pärnu Endlas
2003 album “Swing Mind Ikka Lohutab”- Modern Fox
                    “Tähetüdruk”- Tiit Born (taustvokaal)
                    “Mereloomad”- Tõnu Raadik
2004 album “Gentel-Dentel”- Genialistid
                    “Greace”- Nukuteatri etenduse soundtrack
                    “Flow Of Dreams”- Tõnu Raadik
2005 album “Tähtede taga”- Seaded vaimulikest koraalidest
                    “The Way Ahead”- Slidy Fifty
2006 album “Kaks Kuukiirt”-Politsei orkester
                    “Romeo Ja Julia”-Nukuteatri etenduse soundtrack
                    “Unealbum”- erinevad esitajad
2007 album “Helletused”- Helletused
2008 album “Crosshatched”- Manfred Bründl’s Silent Bass
2009 album “Tantsupidu. Meri, Lood Ja Laulud” – 2009 a. tantsupeo kavas olnud lood.
2010 album “Laul Jookseb Ehenna” – Elletuse


NB!

Koduleht  /  Facebook